Natuurlijke speelplekken

Kinderen en natuur zijn voor elkaar gemaakt. De natuur heeft kinderen ongelofelijk veel te bieden. Ze kunnen spelen met zand, water, takken en stenen, struinen tussen de struiken, rennen over een heuveltje, kriebelbeestjes vinden onder een steen, snoepen van een bramenstruik…

Natuurlijk kan ik een natuurlijke speelplek voor kinderen ook integreren in een ander ontwerp.

Een ontwerp voor kinderen vraagt speciale aandacht. Wat mag je daarin van mij verwachten?

  • Ontwerp
    Het liefst betrek ik kinderen nauw bij het ontwerpproces. Het wordt tenslotte hún speelplek. Met een maquetteworkshop haal ik al hun wensen boven tafel. Daarna maken ze spelenderwijs samen de maquette. De wensen van volwassenen neem ik uiteraard ook mee. Ik kan zelfs natuurlijke kunstwerken opnemen in mijn ontwerp.
  • Aanleg en onderhoud
    In aanleg en onderhoud is veel mogelijk. Ik kan bemiddelen bij dit traject of ondersteunen bij het maken van een stappenplan. Het onderhoud vanaf de beginfase meenemen in plannen en begroting voorkomt teleurstellingen. Vanzelfsprekend zorg ik met kundige partijen voor veiligheid en keuring.

Op deze foto’s vind je een impressie, maar de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.